Back to 69 – sau despre meniul Rawmazing detox (si nu numai)


M-am luat cu febra reintoarcerii “la treaba” si cura de dezintoxicare de la viata de huzur din vacanta si am uitat sa scriu despre cel mai important proiect personal al momentului. Poate mai important decat alegerile chiar. I-am spus “ Back to 69” si a demarat in tromba astazi.
Este vorba de programul detox pe care vrem sa-l lansam la Rawmazing, la care m-am oferit sa fiu cobai.
Ce alt subiect mai bun puteam gasi decat pe mine?
87 kile, garbovita de cele 3 sarcini consecutive in 4 ani, cu un ditamai diastazis-ul de 6 cm care face ca inca oamenii sa-mi faca loc in lift ca pentru 2, sedentara prin excelenta (multumita lui Andrei Rosu, sper sa schimb asta curand), pare a fi singura mea sansa sa ma reintorc la silueta de diva de la 27 de ani.
Dar pentru ca in viata e bine sa faci pasi mici in directia dorita, am zis sa imi setez un obiectiv realist: 69 kg. Va reprezenta probabil o schimbare drastica fata de modelul mamica-tanculet actual, este un pic sub 70 deci psihologic ma duce mai aproape de liota manechinelor care beau doar apa plata cu lamaie, si e si usor de tinut minte. Din varii motive.
In plus, desi iubeam mancarea raw cu mult inainte sa pornesc acest business, ei bine de cand l-am pornit, s-a transformat mai curand in … business. O privesc cu ochi critic si obiectiv, ca pe unealta pe care trebuie s-o manuiesc din ce in ce mai bine ca sa ajung din ce in ce mai departe.
Cred ca e timpul sa ma readuc aproape de ea, sa ne reimprietenim, sa vad pe propria-mi piele cum ma simt si cum reactioneaza corpul meu plin de toxine la o cura zdravana de sanatate din mancare vie.
Back to the basics. Back to 69. Stay tuned for the news !

Advertisements

3 Comments

 1. N-am nimic de comentat in privinta raw-veganismului, pana la urma fiecare mananca ce ii face bine. As putea sa zic ca dentitia si sistemul digestiv (asemantor cu cel al porcului de exemplu si nu cu ierbivorele) ne indeamna spre o alimentatie echilibrata. Cand vrei sa dai jos ceva kg, e o singura regula. Una singura. Balanta energetica. Consumi mai multe calorii decat introduci pe gura. Poti sa mananci 3 shaorme daca le arzi. Sedentarismul omoara mai multi oameni decat carnea.

  Like

  Reply

  1. Salut Ady,
   Ai mare dreptate, tocmai de-aia ma lupt si cu sedentarismul, cu “ajutor specializat”.
   Insa conteaza mult si ce bagi in tine, in balanta aia energetica…daca inclina numai inspre shawarma si alte “porcarii”, poti sa fii sigur ca, chiar daca vei fi slab ca un tzar, nu vei fi sanatos, pentru ca nu-ti iei nutrientii necesari din asta. Ma rog, ai dat si tu un exemplu extrem, ce sa-ti fac. Oricum, o cura de detox raw-vegan eu zic ca nu poate fi decat binevenita, macar pe post de “curatenie de primavara”. Si da, moderatia este cuvantul de ordine in alimentatie.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s