Secretul sta in sosuri


Primim, foarte des, la Rawmazing, critici suparate ca nu postam retetele pe net. Ne dorim, evident, sa fim si noi o mica rotita in marele angrenaj al schimbarii in bine, pe care simt ca tot mai multi incep sa o faca sau macar sa o constientizeze. De-asta ne-am apucat de treaba asta.

Ne facem zilnic nostra culpa, intre noi, ca tot amanam pornirea canalului Youtube Rawmazing, unde speram ca oricine sa poata, cu 3 minute de tras cu ochiul la noi, sa fie chef de chef in propria bucatarie.

Cu toate astea, in mintea mea se naste deseori o intrebare, pe care n-o pun suparatilor – dar pot s-o scriu, ca e mai fara adresa, e: de ce oare simte lumea nevoia sa ne traga de urechi ca nu impartasim retelele noastre – de care oricum abunda netul – dar nimeni nu cere, cand se duce la KFC, imperativ, reteta celebrului sos de usturoi, si nici nu-I trag de urechi pe cei de la McDonalds pentru ca nu pun in procente formula lu’ Big Mac ?

Imi place sa cred ca asta se intampla la noi doar pentru ca lumea percepe intr-adevar o mare diferenta intre Rawmazing si lanturile de fast-food. Dixit.

PS: Lansam curand si site-ul de retete… atunci sa va vad ce accesari va avea 🙂

si da, secretul sta in sosuri:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s