Va multumim ca ati fost alaturi de noi la Raw Expo Generation!


Dragii nostri,

Va multumim ca ati fost alaturi de noi la Raw Expo Generation ! 

Ne bucuram ca ne-ati vizitat standul la targul Raw Expo Generation! Am petrecut impreuna cu voi o zi efervescenta, plina de discutii interactive, feedback-uri pretioase pentru noi, emotii si invataturi noi.
Gatim bine, gatim cu pasiune, gatim sanatos, gatim fara compromisuri. Totul pentru voi, ca ceea ce ajunge in farfuria voastra sa fie bun, satios, si sa va faca sa va doriti sa reveniti.

Am avut un succes rasunator cu automatele Rawmazing si nu mai prididim cu raspunsuri la solicitari de tonomate-bune-cu-de-toate-raw, pentru ca voi sa va puteti hrani sanatos la birou, oricand aveti pofta de rontaieli sau smoothie-uri proaspete.

Ne-am deschis portile si catre lumea online, incercand sa va oferim preturi bune pentru ingrediente de calitate, pe care le puteti comanda pe www.rawmazing.ro. Suntem abia la inceput de drum, dar adaugam zi de zi produse noi. De saptamana viitoare veti putea gasi la loc de cinste un brand cunoscut de produse fara gluten.

N-am uitat nici de tragerea la sorti promisa, astfel ca incepand de luni, 24 Noiembrie, 3 abonamente Rawmazing de pranz isi vor face drum catre fericitii castigatori:
– Retevoescu Simona
– Badarau Mugur
– Obreja Flavia

Iar Doamna Mihai Valerica va primi gratuit noul nostru program detox de 5 zile, impreuna cu ghidul de detox pe care intentionam sa-l publicam curand, plus mancarica buna gatita de Rawmazing pentru faza de pre si post – detox, de 3 zile fiecare.

Una peste alta, abia asteptam sa auzim de voi, si sa ne vedem cu bine la targul urmator – pana atunci, promitem ca mancarica Rawmazing va deveni mai buna, mai versatila, mai prietena cu farfuria voastra.

Cu drag,
Intreaga echipa inimoasa de la Rawmazing

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s