Ziua 3: 60 de zile de mancat cu paiul


IMG_1448

Cand m-am trezit Craciunul era in toi, semn ca aceasta cura de detoxifiere imi prieste – mi-e somn intruna, ceea ce rar mi-e dat sa spun.

Parca as putea dormi… pana la 8, daca m-ai lasa!

Mi-am pregatit artileria grea, sa trec cu bine peste traditionala vizita la socri si masa plina “cu de toate”. Am prmis si confirmare ca meniul Rawmazing de Craciun a fost unul deosebit – cu exceptia piftiei care tremura cam tare de frica – nu stiu a cui. Pentru ca testerul a fost chiar sotul meu, foarte mofturos, inclin sa cred ca am facut treaba buna.

Pot sa spun fara sa mint si fara sa ma laud ca a fost o zi usoara – cu exceptia catorva miresme care mi-au facut narile sa freamate si stomacul sa intoneze Marsul Radetski (hai ca-l stiti cu totii, e ala pe care “intra” mancarea la nunta), nu am poftit la nimic, m-am uitat la mancare cu ochi straini si goi.

E drept ca m-am si rasfatat, am hotarat sa imi condimentez juice-urile cu tot ce-mi place: menta proaspata, cacao nibs, cocos proaspat, am pus si un pic de miere pe ici-pe colo… mai ca as spune c-am iesit mai castigata decat cei din jur.

Am luat si hotararea sa nu ma mai cantaresc, pana la sfarsitul experimentului, daca nu va fi necesar. Am plecat de la 81.6kg… vom vedea unde vom ajunge, oricum, va fi o calatorie interesanta, indiferent unde ne-om opri.

Craciun fericit tuturor !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s