Ziua 4: 60 de zile de mancat cu paiul


Toata lumea ma intreaba de ce m-am apucat acum de asta (cu accent grav pe acum).

Pai, cam de asta:

– stiu ca o cura detox e recomandata la schimbarea anotimpurilor, cand se petrec si in corpul nostru schimbari, si in special primavara-toamna cand sunt ierburile-n floare si ai munitie proaspata si de calitate. Cu toate astea, sunt convinsa ca si iarna, aceasta detoxifiere imi va aduce beneficii extraordinare. Pana la urma, daca compar tiparul meu de mancat, foarte haotic (chiar daca in ultimul timp mananc mancare sanatoasa) as putea spune ca e un mare plus: ma bombardez cu vitamine, “mananc” regulat si introduc, vreau-nu vreau, in mod programat, toate grupele de alimente necesare unei diete echilibrate.

– Nu fac nimic dupa ureche, nu-mi asum mari riscuri, inclin sa zic. Ma preocupa de ceva timp subiectul, am facut un curs la o universitate din US pe tema asta, m-am documentat destul de mult pe net, si am ajuns la concluzia ca este sanatos si ca mi se potriveste.

– Am hotarat sa incep acum pentru ca e singura perioada cand imi permit sa stau ceva zile acasa. Mai exact, primele 13 zile din program voi sta acasa, ceea ce-mi permite sa ma analizez, sa iau masuri corective daca e cazul si sa turez mai putin motoarele. Daca incepeam dupa sarbatori, intram direct in focul muncii, cu bocceluta de sticle dupa mine.

– Vreau sa lansez meniul detox a lui Rawmazing in iarna-primavara, si ma gandesca ca pe langa orice curs, orice citesc si studiez pe tema asta, experienta personala si exemplul personal e cel mai graitor. Sa stii sa recomanzi clientilor diferite bauturi, sa le descrii exact gustul, sa le poti spune ce simptome sau cum sa contracareze efectele secundare – priceless!

– E netul plin de retete detox, m-am procopsit si eu c-o ditamai cartea, de la cursul facut, insa doar testand si gustand voi sti ce e bun, ce cu ce merge, cum pot varia si combina ca sa obtin o experienta placuta, pe parcusul unei zile (coming back to detox by Rawmazing). Si Slava Domnului, 60 de zile tot o sa am timp sa experimentez.

-Last but not least… imi plac provocarile si ma inham cu drag la cele de care cei din jur nu ma vad in stare.

Incep sa ma simt din ce in ce mai vioaie, maine mi-am propus sa ies la alergat – myasics spune ca tre’ sa fac 7 km in ritm rapid.

Ma astepta o zi grea, 2 petreceri de copii, un drum de-o ora sa ducem copiii la bunici, si-un chef de pomina seara sa-mi serbez sotul drag de ziua lui.

Juice on!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s