Ziua 16: 60 de zile de mancat cu paiul – Pilates & Placebo


lemonade
Am ajuns la concluzia ca n-am nevoie sa alerg un maraton ca sa dovedesc ceva, pentru ca am zi de zi propriul meu maraton contra timp prin oras…
Alerg continuu de colo-colo, am intalniri, ma enervez, sunt mereu in intarziere, trebuie sa fiu mereu in doua locuri, mai strecor si cate-o pauza de sport, care numai pauza nu e…
Ei bine, in toata supa asta existentiala clocotita, eu ma simt foarte bine, mi-a devenit ca o a doua natura. Cu ce ma taxeaza insa aceasta alergatura este faptul ca nu mai sunt atenta la mine.
Intru-ntr-un carusel in care fac doar corelatii timp-executie, si mai constientizez asta doar cand creierul meu striga: “Checked. Next task, please!”

De-asta imi face placere sa alerg, mi se pare ca am un pic de timp in care mintea mea ia o binemeritata pauza, si pot sa ma uit in mine si sa descopar cu surprindere o Vali care are idei, are si ea niste probleme pe care nimeni n-are timp sa le asculte…Asta in timp ce muschii mei lucreaza ceva, ce cool!

Pana una-alta, m-am inscris si la niste cursuri de Pilates, azi a fost prima sedinta si nu a fost atat de rau precum credeam. Tot timpul m-am gandit ca eu sunt facuta pentru activitati cardio, spinning, tae-bo, rebound.. Si ca Pilates/yoga are for pussies. Ei bine, mi-a placut si-am mai cerut o portie si maine.

Problema e c-am uitat de portiile mele de bauturici, luata cu multe altele, si m-am trezit c-a venit seara si n-am baut decat 4 sticlute de suc toata ziua. M-am simtit foarte bine, nu mi-a fost foame, sete, dor de sucu’ verde, insa probabil ca corpul o sa inceapa sa ma taxeze daca mai fac asta.

Asa ca mi-am pus un reminder zilnic, setat la 2 ore “Baby…did you forget to take your meds?” (Placebo:)
Pana una-alta, nici un semn ca m-as simti rau fara medicamentele mele de tiroida, desi doza de Euthyrox pe care o luam era foarte mare.
Abia astept ziua 30, pe 23 ianuarie, cand ma voi duce sa-mi fac toate testele de sange. Sper sa am o surpriza placuta šŸ™‚

Hai sa avem cu totii o zi buna, a mea e ziua 17 si se anunta excelenta !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s