Ziua 27: 60 de zile de mancat cu paiul


Imi spune programul pe care l-am instalat ca am ajuns in ziua 27, eu as fi jurat ca suntem pe muchea lui 30 sau chiar mai mult…
Bun si-asa, e bine macar ca am senzatia ca timpul trece repede, si nu invers.

Saptamana asta voi fi 3 zile plecata din tara si mi-am tot facut planuri cum le acopar. Probabil ca cel mai simplu, tinand cont si de vremea de afara, va fi sa plec cu o valiza burdusita cu sucuri, si sa scap de grija cautarii lor. Mai ales ca, chiar daca as gasi un locsor in care fac sucuri bune si adevarate, ca sa-mi faca mie tot programul, ar costa probabil o avere.

Si programul detox de la Rawmazing sta sa debuteze azi, cu o sesiune de o saptamana de testing din partea “vedetelor”. Tin pumnii stransi sa am feedback-ul pe care-l doresc, ca sa fiu sigura ca suntem pe calea cea buna. Desi, atunci cand lumea consuma ceva “gratis”, tinde sa fie mai politicoasa, involuntar…

Cum au decurs ultimele zile de detox?

– N-am mai slabit deloc – sunt pe un palier in care stagnez de aproape o saptamana. Ar fi bine sa umblu la cantitatea de sucuri – beau cam dublu fata de retete, dar nu ma indur sa renunt la confortul de a fi mereu satula.
– Am avut mici “jene” la ochi – o tensiune intraoculara mare- plus o mancarime ingrozitoare a pielii – marcata cu semne de buna purtare, de la atata scarpinat. Ambele sunt simptome de detox, nu-mi fac probleme ca as avea ceva, doar ca nu a fost prea grozav.
– Din acelasi ciclu de simptome, la trezire respiratia mea a devenit foarte urat mirositoare. Cred ca nici un sconcs n-ar sta langa mine dimineata.
– Am alergat saptamana asta: 8 km luni (banda), 11 km miercuri (banda), 10 Km sambata (Herastrau), 20 km duminica (Herastrau). Cu toate astea, My Asics-ul se incapataneaza sa-mi spuna ca n-am nici o sansa sa termin 42 km in 6 ore, in martie la maraton. Oricum, concluzia e ca se poate face sport intens si in timpul unui detox.

Am inceput deja sa-mi fac planuri de reintoarcere la alimentatia normala – de fapt sa redefinesc normalul, as spune. Toate efectele se pot duce pe apa Sambetei imediat, daca cumva pic in extrema in care vreau sa “recuperez perioada pierduta”.
La carte scrie ca regula e 1:4 – 1 zi de mancat “de regim” dupa cura detox, pentru fiecare zi de detox. Deci, pentru mine, ar trebui ca timp de 15 zile sa mananc foarte usor, combinat, mancare raw-vegan cu smoothie-uri, in continuare. M-am hotarat ca inca 60 de zile, ulterior, sa mananc combinat raw-vegan (mic dejun si dejun), si restul smoothie-uri.

Cam atat de pe frontul de detox, simt ca incepe o saptamana plina – cum altfel !

Advertisements

2 Comments

 1. Buna. Am ajuns pe blogul tau prin o postare a ta pe grupul Raw vegan pe fb. Si eu sunt fana fsnd. Am facut o cura anul trecut de aproape o luna si ma pregatesc de a doua cu telul de 60 de zile. Chiar azi mi-am cumparat seminte pentru a folosi vlastarii in sucuri si vroiam sa te intreb tu de unde te aprovizionezi cu verdeturi ( mai ales kale) si fructe. Stiu ca sunt cateva ferme bio. Mersi si Juice on

  Like

  Reply

  1. Salutare,

   Noi ne aprovizionam din solarul nostru de la Cernavoda, avem rude care au grija de tot ce ne trebuie noua (curand vom face un business in sine din asta).
   Daca esti din Bucuresti si poti trece pe la noi, putem sa te mai aprovizionam din cand in cand cu kale.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s